Eğitmenlik Başvurusu

Dijital Markalaşma Eğitimi I DME eğitmenliği, dijital markalaşma disiplininin özündeki multidisipliner yapıya sahip olmayı gerektirmektedir.

“Dijital pazarlama” ve “marka yönetimi – iletişimi” olmak üzere 2 çatı kavramın içerisinde yer alan 28+ süreç, uzmanlık ve kavrama dair akademik (teorik) ve sektörel (pratik) bilgiyi içeren Dijital Markalaşma Eğitimi I DME’nin müfredatı; multidispliner, çok yönlü, akademik ve sektörel kariyere sahip ve yayın üreten (kitap, makale) uzmanlar tarafından oluşturulmuştur. Buna ek olarak 3F Fenomeni‘ni benimsemiş olmak ve bütünleşik pazarlama mecrası Branding Türkiye‘nin yazar ve konuşmacıları arasında yer almak, Dijital Markalaşma Eğitimi I DME eğitmenliği için gerekli olan temel şartlar arasında yer almaktadır.

Eğitmenlik Başvurusu

NEDİR?

Dijital Markalaşma Eğitimi I DME Eğitmenliği; “dijital markalaşma” kavramına dair en az 1 disipline / kavrama akademik ve sektörel anlamda, nedir? / nasıl? doğrultusunda ve hem teorik hem de uygulamalı olarak hakim olan kişilere verilen unvandır. DME Eğitmeni olarak anılmak için Branding Türkiye‘nin alt markası Dijital Markalaşma Eğitimi I DME bünyesinde olmak gerekmektedir.

NASIL?

Dijital Markalaşma Eğitimi I DME Eğitmenliği’ne başvuru yapmak için aşağıda yer alan “Eğitmenlik Başvuru Formu”nun eksiksiz bir biçimde doldurulması gerekmektedir. Formun doldurulmasından itibaren 48 saat içerisinde eğitmenlik süreci hakkında bilgilendirme yapılmaktadır.

ŞARTLAR & DETAYLAR

Bütünleşik pazarlama mecrası Branding Türkiye‘nin alt markalarından biri olan “Dijital Markalaşma Eğitimi I DME”, iş dünyası profesyonelleri yetiştirmeyi amaçlayan uzun soluklu, özel bir müfredata sahip niş bir eğitimdir. Eğitmenlik başvurusu yaparken böylesi bir misyona sahip bir kurumda ve niş bir alanda eğitim vereceğinizin bilincinde olmanızı öneririz.

Eğitmenlik Başvurusu İle İlgili Detaylar;

Branding Türkiye’de yazar olmak

Branding Türkiye Etkinlik’te konuşmacı olmak

En az yüksek lisans düzeyinde akademik kariyere veya minimum 7 yıllık sektör deneyime sahip olmak

Eğitim vereceği alana dair yayın (kitap, sektörel içerik, akademik makale) üretiyor olmak

Eğitim vereceği alana dair en az 3 kez konuşma (konferans, seminer, panel) yapmış olmak

Eğitim vereceği alana dair workshop yapma bilgisine ve alt yapısına sahip olmak

SSS

Eğitmenlik Başvurusu İle İlgili Süreç Nasıl İşliyor?

Öncelikle aşağıda yer alan “Eğitmenlik Başvuru Formu”nu eksiksiz doldurmanız gerekiyor. Ardından sizden bazı bilgi ve belgeler talep ediyoruz. Sonrasında sizi ofisimize davet edip kahve ve çikolata eşliğinde eğitmenliğinizi onaylayan sözleşmeyi imzalıyoruz. 🙂

Eğitmenlik Ücreti Ne Kadar?

“Dijital Markalaşma Eğitimi I DME” yılda maksimum 2 defa açılan özel bir eğitimdir. Her eğitmenin müfredat boyunca vereceği ders saati hesaplanarak buna göre bir ücret politikası belirlenmektedir. Konuyla ilgili detaylar eğitmenlikle ilgili sözleşmede yer almaktadır.

Niye Akademik Kariyer Yada Sektör Tecrübesi İstiyorsunuz?

Dijital Markalaşma Eğitimi I DME, özel olarak hazırlanmış bir müfredata sahiptir. Sektörün ihtiyacı olan multidisipliner yapıdaki uzmanları yetiştirme misyonu olan DME’de eğitim vermek için akademik disipline ve/veya minimum 7 yıllık sektör deneyimine sahip olmak DME’nin misyonunu uygun bilgi ve tecrübe aktarımı yapmak için gerekmektedir.

Branding Türkiye'de Yazar Ve Konuşmacı Olma Şartı Niye Var?

Bütünleşik pazarlama mecrası Branding Türkiye; iş dünyası profesyonelleri, akademisyenler, girişimciler, ceo’lar, yöneticiler, uzmanlar, kamu görevlileri, üniversite öğrencileri başta olmak üzere akademik ve sektörel anlamda kariyer yapan herkes tarafından takip edilen niş bir mecradır. Dolayısıyla bu mecrada yazar olmak için belli bir bilgi ve birikim gerekmektedir. Ayrıca eğitmenlerimizin, sahip olduğu bilgiyi aktarabilme yetisini önemsiyoruz. Bunun için de eğitmenlerimizin hem Branding Türkiye‘de yazar olmasını hem de Branding Türkiye Etkinlik‘te konuşmacı olmasını istiyoruz.

Başvurum Onaylandığında Hangi Belgeleri İstiyorsunuz?

Detaylı özgeçmiş, detaylı cv, eğer varsa daha önce verdiğiniz eğitimlere dair videolar, eğer varsa yayınlanmış makalelerinizin linkleri veya görselleri, lisans ve yüksek lisans diploma fotokopisi, sektör deneyiminize dair hizmet verdiğiniz ve referans gösterebileceğiniz min. 3 firmadaki yöneticinin iletişim bilgileri.

Sıkça Sorulan Sorular

EĞİTMENLİK BAŞVURU FORMU

powered by Typeform